Skip to content

Ga sistemi

Vzdrževanje

IT podpora je hrbtenica organizacije. Ne glede na to, kako veliko ali majhno je podjetje, bi morali imeti namensko skupino za podporo IT, ki bo varovala vaše sisteme.

Na katerega se lahko zaneseš…

Izogibajte se dragim zaustavitvam, varnostnim težavam in težavam z vzdrževanjem s proaktivno pozornostjo do vaših tehnoloških sistemov s strani ekipe, ki se posveča celovitemu razmišljanju. Naša ekipa bo vašemu podjetju pomagala doseči polni potencial in premagati težave, povezane s tehnologijo.

Nudimo storitve in rešitve IT podpore po meri za mala in srednje velika podjetja. Naša IT podpora poslovnega razreda vam zagotavlja popolno storitev, podporo in vzdrževanje za vse vaše tehnološke potrebe.

Podjetja se danes bolj kot kdaj koli prej zanašajo na tehnologijo.
Ostanite osredotočeni na svojo osnovno dejavnost

Zaupajte celovitim IT rešitvam podjetja Ga sistemi in ekipi, ki si vzame čas, da vas razume in sodeluje z vami pri doseganju poslovnih ciljev. S strokovnim znanjem, ki raste iz dneva v dan, nudimo cenovno ugodno IT podporo za lastnike malih podjetij, ki jim omogoča, da se osredotočijo na uresničevanje poslovnih ciljev, namesto da skrbijo za svojo IT.

Pomagamo podjetjem, da se počutijo samozavestne v svoji tehnologiji, tako da jim zagotovimo varno tehnološko okolje.

Zaupajte nam svojo IT podporo

Ga sistemi ima pri roki tehnike, ki podpirajo vse vaše raznolike IT potrebe, za takojšnjo pomoč med 8.00 in 16.00 od ponedeljka do petka, skupaj s 24-urno službo za pomoč uporabnikom za pomoč izven delovnega časa. Imamo zmožnost oddaljenega dostopa do naprav vašega osebja, kjer koli so, za manjše vzdrževanje do večjih težav s podporo. Naše podporne storitve vključujejo

Podpora na kraju samem
in izven delovnika
Upravljanje objektov
Internetna podpora in zagotavljanje
Obnovitev po nesreči
Vzdrževanje in nadgradnje
Lokalne varnostne rešitve
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.