Skip to content

Ga sistemi

Servis

Popravimo vaš računalnik

Popravilo računalnika je lahko zapleteno, vendar vam tega ni potrebno opraviti sami. V podjetju Ga sistemi d.o.o. imamo več kot 25 let izkušenj z popravili računalnikov, prenosnikov, tiskalnikov in vsega kar ima električni pulz. Imamo ekipo strokovnih tehnikov, ki vam je pripravljena pomagati pri kakršni koli računalniški težavi, s katero se morda soočate. Od pokvarjenih zaslonov do okvarjenih komponent imamo orodja in strokovno znanje za diagnosticiranje in rešitev težave. Zaupate nam lahko, da vam bomo zagotovili hitre in učinkovite storitve popravila računalnika, da bo vaša naprava v hipu začela delovati.

Celovita računalniška diagnostika

Naši strokovni tehniki vam lahko pomagajo pri odpravljanju težave in ugotovijo, kako najbolje popraviti vašo napravo.

Brezplačno svetovanje

Obiščite nas, ali nas pokličite in našli bomo najprimernejšo rešitev za vas.

Zamenjava zaslona prenosnega računalnika

Odstranili bomo poškodovan zaslon prenosnika, namestili novega in izvedli več testov, da se prepričamo, da vse deluje, kot mora.

Zamenjava baterije prenosnega računalnika

Prenosni računalnik ugasne praktičo takoj, ko ga izklopite iz polnilca? Brez skrbi, potrebno je samo zamenjati baterijo, naši tehniki lahko to naredijo namesto vas. 

Pomoč na daljavo 

Potrebujete pomoč pri namestitvi računalniškega programa, ali ste kupili tiskalniki pa ga ne uspete povezati z računalnikom? Ne skrbite, pokličite nas in tehnik se bo povezal na vaš računalnik ter opravil potrebno namestitev.